Workshop periods		Period One	Passing	Period Two	Lunch Passing	Period Three	Passing	Period Four	Passing	Period Five	Passing	Period Six	Passing	Period 7
WORKSHOP TIMES		From 9:30 till 10:30	15 minutes	From 10:45 till 11:45	11:45 - 12:30 (45 minutes)	From 12:30 till 1:30	15 minutes	From 1:45 till 2:45	15 minutes	From 3:00 till 4:00	15 minutes	From 4:15 till 5:15	15 minutes	From 5:30 till 6:30
CAMPS ONE AND TWO BUS SCHEDULE	Leaves 8:00, 8:30, 9:00, and then	Leaves at 9:30 & 10:00	[Bus waits]	Leaves at 10:45 & 11:15	Leaves at 11:40 & 12:10	Leaves at 12:30 & 1:00	[Bus waits]	Leaves at 1:45 & 2: 15	[Bus waits]	Leaves at 3:00 & 3:30	[Bus waits]	Leaves at 4:15 & 4: 45	[Pue waite]	Leaves at 5:30, 6:00, 6: 30, 7:00, 7:30, 8:00, 8: 30, etc., till last bus at 3: 00 am
CAMP THREE BUS SCHEDULE (to Camp One)	Leaves 8:05, 8:35, 9:05	Leaves at 9:35 and 10:05	[Bus waits]	Leaves at 10:50 and 11:20	Leaves at 11:45 and 12:15	Leaves at 12:35 and 1:05	[Bus waits]	Leaves at 1:50 and 2:20	[Bus waits]	Leaves at 3:05 and 3:35	[Bus waits]	Leaves at 4:20 and 4:50	[Bus waits]	5:35, 6:05, 6:35, 7:05, 7:35, 8:05, 8:35, etc. till last bus at 3:05 am
CAMP THREE BUS SCHEDULE (to Camp Two)	Leaves 8:15, 8:45, 9:45	Leaves at 9:45 and 10:15	[Bus waits]	Leaves at 11:00 and 11:30	Leaves at 11:55 and 12:25	Leaves at 12:45 and 1:15	[Bus waits]	Leaves at 2:00 and 2:30	[Bus waits]	Leaves at 3:15 and 3:45	[Bus waits]	Leaves at 4:30 and 5:15	[Bus waits]	5:45, 6:15, 6:45, 7:15, 7:45, 8:00, 8:15, 8:45, etc., till last bus at 3:15 am
CHANGES FOR 2020: WORKSHOPS ARE ONE HOUR LONG	Workshops in all camps start at 9:30 (not staggered as years past). BUSES LEAVE CAMPS ONE AND TWO AT TIMES AND TWO AT TIMES AND HUD AT TIMES AND HUD AT TIMES AND HUD AT TIMES AND HUD AFTER (and then pause till next workshop start)		There are 15 minute breaks between each workshop to allow passing		There will be a 45-minute "lunch passing" to allow campers who want to bus to other camps enough time to get lunch									